Pravila i uslovi

Dobrodošao/la na www.DajDam.rs. Molimo pročitaj pravila i uslove korišćenja u nastavku. Pristupom ili upotrebom naše internet stranice, potvrđuješ da si pročitao/la, razumeo/la i da se slažeš sa svim uslovima i pravilima upotrebe ovog sajta.

NS Web Development doo Novi Sad, kao vlasnik/menadžer sajta www.DajDam.rs, u daljem tekstu WD, zadržava pravo izmene i dopune sadržaja ovog sajta, što uključuje i Izjavu o privatnosti i Pravila i Uslove korišćenja, u bilo kom trenutku, bez prethodne najave. Stoga te molimo da redovno posećuješ ovu stranicu, kako bi bio/la u toku sa izmena Pravila i Uslova korišćenja koje si prihvatio/la.

Politika u vezi sa vraćanjem robe i povraćajem novca za poručene proizvode

Proizvodi koji ne odgovaraju specifikacijama navedenim u ponudi / opisu proizvoda mogu se vratiti jedino ponuđaču / Prodavcu, uz navedene informacije o prirodi i stepenu nepoklapanja sa specifikacijama. Troškove transporta snosi korisnik / Kupac, osim ukoliko u opisu ponude nije navedeno drugačije.
DajDam.rs neće ni u kom slučaju snositi troškove transporta proizvoda kupljenih na sajtu, a sva pitanja vezana za troškove dostave ili vraćanje robe biće prosleđena direktno ponuđaču / Prodavcu.

Autorska prava

WD je autor Sajta i poseduje sva zagarantovana prava u tom svojstvu, u skladu sa domaćim i međunarodnim zakonima. Ukoliko nije drugačije naznačeno, svi materijali, uključujući ilustracije, slike, dizajn, ikonice, fotografije, audio/video klipove itd. su vlasništvo WD.

Sadržaj Sajta (tekstovi, opisi proizvoda i uslugu, tehničke karakteristike, slike, simboli) su u vlasništvu WD i proizvođača ili distributera ponuđenih proizvoda i usluga, pa WD ne preuzima odgovornost za sadržaj opisa proizvoda objavljenog na Sajtu.

Ako preuzimaš softver sa ovog Sajta, uključujući i dokumenta i slike koje taj softver sadrži ili ih je generisao, kao i prateće podatke (u daljem tekstu Softwer), smatraj da je licenciran od strane WD (u daljem tekstu Autor). Autor ima puno pravo na Softver i sva prava intelektualnog vlasništva koja iz toga proizlaze. Ne smeš prodavati, distribuirati, reprodukovati ili dekompilirati Softver. Svi zaštitni znakovi i logotipi su u vlasništvu Autora ili nosioca dozvole i nemaš dozvolu da ih kopiraš, ili koristiš na bilo koji način.

WD je registrovani žig u vlasništvu WD. Internet domen DajDam.rs je u vlasništvu WD. Upotreba wd žiga ili domena, otvoreno ili skriveno (kao što su, ali ne isključivo, meta tagovi i druge tehnike indeksiranja, pretraživanja weba), bez prethodne pismene saglasnosti WD je zabranjeno i kažnjivo zakonom.

Linkovi ka drugim sajtovima

Autor ne preuzima odgovornost za sadržaj sajtova van svoje mreže. Kada pristupiš sajtu koji ne pripada WD mreži, imaj u vidu da je to nezavisan sajt i da Autor nema kontrolu nad njegovim sadžajem. Link ka sajtu van mreže sajtova Autora ne podrazumeva da Autor prihvata odgovornost za sadržaj tog sajta. Odgovornost za tačnost informacija u potpunosti pripada pružaocu ponuđenih usluga i proizvoda.

Prava i obaveze

WD, preko sajta DajDam.rs prodaje robu i usluge na teritoriji Republike Srbije isključivo korisnicima sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije u ime i za račun privrednih subjekata koji svoju robu/usluge reklamiraju putem veb sajta DajDam.rs. Prodaja se vrši u slučaju da sajt DajDam.rs u odredjenom vremenskom periodu obezbedi minimalni broj korisnika zainteresovanih za odredjenu robu/usluge.

Objavljivanje informacija o robi ili uslugama na veb sajtu ne predstavlja ponudu sajta DajDam.rs za zaključenje ugovora o kupovini već samo poziv korisniku da učini ponudu pod objavljenim uslovima klikom na dugme ‘’Kupi’’. Ukoliko sajt DajDam.rs prihvati ovakvu ponudu korisnika nastaje ugovorni odnos i korisnik preuzima ugovornu obavezu da plati izabranu robu/usluge. Prodaja može biti ograničena na maksimalni broj korisnika zainteresovanih za odredjenu robu ili usluge.

Korisnik robu ili usluge plaća putem poštanskih uplatnica, interneta ili na drugi elektronski način ponudjen na sajtu i oslobadja sajt DajDam.rs i privredno društvo WD od odgovornosti za štetu prouzrokovanu korisniku u vezi sa ovakvim načinima plaćanja za koju WD nije odgovoran.

Za svaku pojedinačnu kupljenu robu/uslugu WD u ime ponudjača izdaje potvrdu u obliku vaučera na ime korisnika koji ga identifikuje pred ponudjačem, i daje mu pravo da potražuje kupljenu robu ili usluge tokom roka važenja promotivne ponude. Ukoliko Korisnik ne iskoristi kupljenu robu ili usluge u roku važenja promotivne ponude koji je istaknut na samoj ponudi, sajt DajDam.rs nije dužan da Korisniku vrati novac, osim u slučaju ostvarivanja prava na jednostrani raskid.

Zabranjena je trgovina, kopiranje ili falsifikovanje Kupona. Kupon važi samo do datuma označenog na njemu i na ime naznačeno ime, uz važeći lični dokument.

Korisnik je saglasan da od sajta DajDam.rs prima komercijalne poruke u vezi prodaje robe/usluga putem veb sajta uz pravo da u svakom trenutku povuče saglasnost tako što će obavestiti sajt DajDam.rs pismenim putem.

Sajt DajDam.rs zadržava pravo da ponudi specijalnu ponudu po posebnim uslovima u okviru redovne ponude.

Jednostrani raskid

Kupac ima pravo da u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora o kupovini proizvoda bez navođenja razloga jednostrano raskine ugovor. Jednostranim raskidom kupac se oslobađa svih ugovornih obaveza, osim neposrednih troškova povraćaja robe. Kupac gubi pravo na jednostrani raskid ako uz izričitu saglasnost potrošača, trgovac započne pružanje usluge pre isteka vremena u kome je dozvoljen jednostrani raskid ugovora.

Informacije za posetioce Sajta

Usluge WD namenjene su isključivo fizičkim licima. Web sajt mogu koristiti fizička lica starosti 18 godina i preko. Lica starosti između 16 i 18 godina mogu koristiti sajt jedino uz saglasnost roditelja ili staratelja koji se moraju složiti sa važećim pravilima i uslovima korišćenja sajta. Lica mlađa od 16 godina ne mogu koristiti sajt.

Kao korisnik potvrđuješ da razumeš i prihvataš sledeće odgovornosti:

  • da ćeš dostaviti istinite, tačne i potpune informacije o sebi, u skladu sa zahtevima formulara za registraciju;
  • da ćeš blagovremeno vršiti izmene podataka kako bi bili istiniti, tačni i kompletni. Takođe se obavezuješ da nećeš činiti sledeće:
    • postavljati materijal koji sadrži viruse i druge programe namenjene oštećenju ili uništenju ovog Sajta ili baze podataka;
    • objavljivati materijal zaštićen autorskim pravima, ukoliko nisi autor istog ili imaš pravo na njegovo korišćenje;
    • postavljati opscen, klevetnički, preteći ili zlonamerni materijal na štetu drugog korisnika, osobe ili pravnog lica, materijale ili informacije zabranjene zakonom;
    • postavljati slike ili izjave koje nisu u skladu sa zakonom.

Popunjavanjem formulara za registraciju iz kog će Autor preuzeti tvoje podatke u svrhu učešća u različitim aktivnostima (informisanje, promocija, reklama, zabava), podrazumeva se da pristaješ na sledeće:
1. da će ove podatke prikupiti, uskladištiti i obraditi WD;
2. da će se podaci koristiti neograničen period vremena i za naknadne kontakte;
3. da primaš od WD različite materijale, informacije, predloge i pozivnice za učešće u različitim aktivnostima, o različitim proizvodima i/ili uzorcima proizvoda, putem email obaveštenja sa servisnim informacijma. Svaka email poruka sa ovakvim sadržajem, sadrži i uputstvo za odjavu.

Garancija

Autor ne garantuje da sajt, serveri na kome se hostuje ili email poruke od DajDam.rs ne sadrže računarske viruse ili drugi potencijalno škodljiv softver. Posetilac koristi DajDam.rs na sopstveni rizik, a WD ne preuzima odgovornost za eventualnu štetu, direktnu ili indirektnu, nastalu korišćenjem/posećivanjem Sajta ili informacija sadržanih na njemu. Informacije na sajtu odslikavaju stvarnost u trenutku registracije ili osvežavanja pojedinih stranica.

Autor ne snosi odgovornost za kvalitet usluga ponuđenih na Sajtu.

Komunikacija

Korisnici sajta mogu uredništvu dostavljati pitanja, komentare, beleške, predloge i ideje u vezi sa sadržajem Sajta, sve dok nisu nezakonite, opscene, klevetničke, preteće i ne ugrožavaju privatnost i autorska prava WD ili treće strane, ako ne sadrže viruse, nisu deo političke/predizborne kampanje, lančana pisma, masovna pošta ili neki drugi vid spam-a. Ne smeš koristiti lažnu email adresu ili predstavljati drugu osobu ili entitet. WD zadržava pravo, ali ne i obvezu, da ukloni ili izmeni takve informacije. 

 

Uslovi korišćenja  

Pravila i uslovi

Sigurnost

Reklamacije

Moj profil

NS Web Development d.o.o.

Dr Ivana Ribara 15, Novi Sad

Matični broj:20798092

PIB:107417597 

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  Za poslovne partnere