Dva tretmana za decu u slanoj sobi Madu NS!
Stvarna cena
800 din.
Ušteda
530 din.
0 Naručeno
2 potrebno za uspelu
ponudu
Podeli sa prijateljima!
Podeli na Facebook-u  Email to Friend
Opis proizvoda

 

Udisanje morske soli povoljno utiče na naš organizam u svako doba godine i pruža, pre svega, zdravlje, relaksaciju i opuštanje. Blagodeti dejstva morske soli pružiće vam potpuni odmor i mir, kao i učiniti da se ceo vaš organizam oseća zdravije i čistije, naročito ako imate probleme sa disajnim putevima, tegobe prouzrokovane astmom i bronhitisom, ali i hronične infekcije, alergije, i naročito – stres.
Slana terapija (haloterapija) koristi terapijske efekte speleoterapije jednog od najstarijih vidova vazdušne terapije koji se zasniva na boravku bolesnika u slanim rudnicima ili pećinama zbog lekovitog dejstva njihove mikroklime na zdravlje čoveka. Slana soba je specifično konstruisana prostorija u kojoj su tavanica, zidovi i pod obloženi solju sa ciljem imitacije atmosfere prirodne slane pećine. Lekovita mikroklima postiže se uduvavanjem suvog zasićenog vazduha bogatog najfinijim česticama kamene soli pomoću medicinske naprave – halogeneratora. Halogenerator obezbeđuje specifičnu koncentraciju ( 1 do 16 mg/m3) aerosola suve soli ( čestice soli od 1 do 5 µm) u kontrolisanim uslovima temperature ( 18 do 25°C) i relativne vlažnosti vazduha ( 40 do 60%). Aerosol pored natrijum hlorida sadrži gvožđe, kalcijum, magnezijum, bakar, cink, litijum, selen - minerale koji učestvuju u brojnim fiziološkim procesima organizma. Mikroklima slane sobe je hipoalergijska i aseptična (manje od 200 saprofitnih organizama/m3 vazduha) sa povoljnim dejstvom na zdravlje čoveka.
Haloterapija je moderna metoda lečenja koja predstavlja kombinaciju boravka pacijenta u slanoj sobi u koju se istovremeno, pomoću halogeneratora, sistematski ubacuje suvi aerosol prirodne kamene soli koju pacijent udiše, stvarajući atmosferu sa visokom koncetracijom soli i negativnih jona, što povoljno utiče na zdravlje čoveka. Kristali soli poboljšavaju kvalitet vazduha jer proizvode negativne jone koji imaju korisna biološka dejstva na odbrambeni sistem i metabolizam organizma, odnosno na disanje i kardiovaskularni sistem čoveka. Negativni joni povećavaju oksigenaciju i nivo serotonina u mozgu dovodeći do povećanja mentalne energije, uz smanjenje osećaja apatije i depresije, emocinalne nestabilnosti, nervoze i stresa. Njihov optimalan broj neutrališe u vazduhu mnoge alergene uz smanjenje virulentnosti mikroba. Takođe, negativni joni proređuju učestalost alergijskih i asmatičnih napada uz ublažavanje simptoma tokom istih. Pozitivni joni imaju negativan biološki učinak, dominiraju kada je povišen stepen zagađenja vazduha (u velikim gradovima, u zatvorenim i zadimljenim prostorijama), a pozitivne jone stvaraju i elektronski kućni aparati. Organizam preuzima jone preko kože i disajnih organa. Simptomi velike i prolongirane koncentracije pozitivnih jona, odnosno nedostatka negativno naelektrisanih jona mogu biti: neraspoloženje, glavobolja, opšta malaksalost, slaba koncentracija, nesanica, nervoza, smanjenje imuniteta, a ponekad poremećaj disanja i pojava srčanih tegoba. Haloterapija je nemedikamentozna i neinvazivna metoda lečenja koja ne zamenjuje klasičnu medikamentoznu terapiju, ali je u većini slučajeva znatno redukuje i skraćuje vreme oporavka, a dovodi i do poboljšanja psihofizičkog stanja i imunološkog sistema čoveka!

 

Detalji ponude

  • Kupon podrazumeva dva tretmana za decu u slanoj sobi.
  • Tretman za decu traje 20 minuta.
  • Deca do 7 godina idu u pratnji roditelja.
  • Zakazivanje obavezno na tel: 021/539 268 ili 065/3539 268.
  • Kupon važi za jednu osobu.
  • Kupon možete koristiti odmah po dobijanju.
  • Kupon iskoristiti najkasnije do 10.11.2013.g.
  • Jedna osoba može poručiti više kupona.
  • Ne zaboravite poneti odštampan kupon i ličnu kartu.

 

Centar slanih soba "Madu NS"

Posetite nas: http://www.slanaterapija.rs

Bulevar Oslobođenja 155
Novi Sad

Komentari
Prijavite se da postavite komentar
 

Uslovi korišćenja  

Pravila i uslovi

Sigurnost

Reklamacije

Moj profil

NS Web Development d.o.o.

Dr Ivana Ribara 15, Novi Sad

Matični broj:20798092

PIB:107417597 

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  Za poslovne partnere